Rezultate pentru eticheta "probleme "
Probleme pentru ucrainenii cazați în hotelurile de pe litoral: camerele vor trebui eliberate pentru turiștii români care și-au programat vacanțele de vară

Numărul refugiaților ucraineni cazați pe gratis în Mamaia scade de la o zi la alta, o dată cu apropierea sezonului estival. Dacă inițial cei mai mulți dintre ei au fost primiți pentru a li se asigura un acoperiș deasupra capului, acum singurii care au rămas sunt cei care se autofinanțează. Dintre aceștia, cele mai multe sunt soții de marinari, cărora firmele de shipping le plătesc cazarea și mâncarea. Curând însă, pentru toți aceștia vor apărea alte necazuri: camerele vor trebui eliberate pentru turiștii români care și-au programat pe litoral vacanțele de vară.
Fără restricții, după doi ani de pandemie. Constănțenii au păreri împărțite: „Cred că e foarte bine dar să nu fie și alte probleme fără mască”

Este ultima zi de stare de alertă. După doi ani de pandemie, românii scapă de restricții. Se renunță la mască, dar și la certificatul verde. Măsura vizează restaurantele, cafenelele, barurile și hotelurile. De asemenea, vor putea fi din nou organizate nunți, botezuri și mese festive.
Tot mai mulți elevi constănţeni ajung la medic cu probleme de spate. Modul în care copiii stau în bancă și greutatea ghiozdanului sunt principalele cauze

Tot mai mulți elevi ajung la medic cu probleme de spate. Specialiștii afirmă că într-o zi de consultație doar 20-25% dintre pacienții care le trec pragul sunt vârstnici, restul tineri. Motiv pentru care, aceștia trag un semnal de alarmă. Modul în care copiii stau în bancă și greutatea ghiozdanului sunt doar două dintre cauzele care pot duce la deformarea coloanei. În ziua de astăzi, un ghiozdan a ajuns să cântărească chiar și 10 kilograme.
Sticla este greu de reciclat în Constanța din cauza lipsei containerelor de colectare. Municipalitatea are în plan rezolvarea acestei probleme

Când vine vorba de reciclarea sticlei, în Constanța încă există probleme. Lipsa containerelor destinate colectării acestui material îi forțează pe oameni să renunțe la sortare. Astfel, de multe ori, sticlele rămase în gospodăriile lor ajung să fie amestecate cu restul deșeurilor și aruncate în pubelele destinate gunoiului menajer. Conform autorităților locale, în primăvara acestui an, în orașul nostru existau doar 23 de recipiente verzi de tip clopot pentru colectarea sticlei.